dr. Komáromi György

Színházmenedzser, egyetemi docens. 

A tatabányai Jászai Mari Színház után 2010-től a budapesti Radnóti Miklós Színház gazdasági igazgatója, a Színházak Éjszakája projektvezetője és főszervezője. 

A Budapesti Gazdasági Főiskola egyetemi docense, korábban oktató az IBS-ben (Budapest), a Weller Business School-ban (Párizs), a University of South Pacific-on (Fiji-szigetek), a Veszprémi Egyetemen, a CEU Business Schoolban és a Budapesti Küzgazdaságtudományi Egyetem Vezetőképző Intézetében.

A Nemzeti Előadó-művészeti Érdekegyeztető Tanács, az EMMI miniszteri tanácsadó testületének tagja.

Az Alapítvány a Magyar Színházakért megbízott képviselője és gazdasági vezetője.

Korábban a POSZT Szakmai Tanácsadó Testületének tagja a gazdasági igazgatók képviseletében.

Több korábbi színházigazgatói pályázat szakmai bizottságának tagja (Tatabánya, Eger, Kecskemét, Pécsi Horvát Színház).

A Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetettje.

Bérczes László

Jászai Mari-díjas rendező, tanár, szerkesztő, dramaturg, fesztiválszervező.

A Bárka Színház alapító tagja, művészeti munkatársa. A hajdani Hajónapló főszerkesztője, a hozzá kapcsolódó egykori Hajónapló Műhely vezetője.

Később hat évig a kaposvári Csiky Gergely Színház tagja, művészeti vezetőként, rendezőként, dramaturgként.

Társalapítója és -igazgatója az Ördögkatlan Fesztiválnak, korábban a Bárka Színházi Fesztivál és a Művészetek Völgyével együttműködésben készülő Bárka Kikitő szervezője.

Rendezéseit a Bárka Színházban, Szatmárnémetiben, Kolozsváron, Szabadkán, Beregszászon, Kaposváron, a Szkénében, Kassán és Kanadában készítette.

A Film, Színház, Muzsika, a Magyar Napló, a Színház korábbi szerkesztője. 

Könyveit (melyek pályaíveket felrajzoló interjúkötetek) olyan művészekkel együttműködésben írta, mint Paál István, Tompa Miklós, Kovács Lajos, Cseh Tamás, Törőcsik Mari, Szarvas József és Mucsi Zoltán. 

A Bálint Lajos-vándorgyűrű, a Magyar és a Lengyel Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjének kitüntetettje, Hevesi- és Jászai-díjas. 

Hat alkalommal szerepelt rendezéseivel a POSzT versenyprogramjában, mely előadások 12 díjat kaptak összesen.

Benkó Bence, Fábián Péter

Junior Príma-díjas rendezők, színészek, színpadi szerzők, társulatvezetők.

A Kaposvári Egyetem Művészeti Karán, színművész szakon végeztek, jelenleg a Színház- és Filmművészeti Egyetem doktori iskolájának (DLA) hallgatói.

A k2 Színház alapítói, művészeti vezetői.

Az általuk alapított társulat hivatásos, de független csapatként a hazai fiatal színházcsinálás meghatározó alakulata. A társulatnál végzett vezetői és alkotómunka mellett kőszínházakban is dolgoznak vendégként, gyakran társrendezőként. A produkciók többségében szerzői is saját bemutatóiknak.

Munkájukkal többek között a FESZ "Legígéretesebb pálykezdő" díját, a Thealter Fesztivál Helyspecifikus Projektjének Fődíját, a Jurányi-díjat, a Vallai Fesztivál különdíját, a Magyar Művek Szemléjének Fődíját, a Kecskeméti Színtár Fődíját, a Színikritikusok Díját és a Halász Péter-díjat is elnyerték.

Göttinger Pál

Junior Príma-díjas rendező.

Vendégrendezőként dolgozott budapesti (Bárka, Radnóti, Merlin, MU Színház, Sirály, Pinceszínház, MűPa, Orlai Produkció, Pesti Magyar Színház, Magyar Állami Operaház, Katona, Operettszínház), vidéki (Debrecen, Nyíregyháza, Tatabánya, Szombathely, Szeged) és határontúli (Székelyudvarhely, Marosvásárhely, Temesvár, Kolozsvár) színházaknál, független társulatoknál (Nézőpont Színház, KoMa Társulat, Szputnyik Hajózási Társaság, K.V. Társulat, Nézőművészeti Kft.) színházanknál, zenés produkciókban pedig hivatásos együttesekkel (MÁV Szimfonikusok, Óbudai Danubia Zenekar, Budapesti Vonósok, Nemzeti Filharmonikus Zenekar, Alba Regia Szimfonikus Zenekar, In Medias Brass Fúvósötös). 

2009-től az Ördögkatlan Fesztivál munkatársa. Korábban a budapesti Bárka Színház és a kaposvári Csiky Gergely Színház tagja, majd a Pesti Magyar Színház és a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház főrendezője. 

A prózai színházi előadások és a Magyar Rádiónak készített hangjátékok mellett rendezett barokk, belcanto, verista és kortárs operát, kórusimprovizáción alapuló zenés előadásokat, magyar és francia operettet valamint magyar musical-ősbemutatókat is.

Rendezői munkája mellett színészként, zenészként és színpadi szerzőként is aktív.

Készítsd el weboldaladat ingyen!